Rescue | Commercial Office 2018-05-30T17:13:53+00:00

Project Description

RESCUE

THE BEHAVIOR CHANGE AGENCY

PROJECT: COMMERCIAL OFFICE
LOCATION: SAN DIEGO, CA.
INTERIOR DESIGN: SAN DIEGO, CA.
FOR THESE CLIENTS, WE CREATED A HIP HIGH-CONTRAST MODERN LOBBY THAT SETS THE TONE FOR THEIR FORWARD-THINKING SOCIAL CHANGE AGENCY.
WE OUTFITTED THE SPACE WITH CUSTOM DESIGNED RECEPTION DESKS, BUILT-IN SEATING BENEATH THE STAIRS TO MAXIMIZE THE SMALLER SCALED SPACE, AND DESIGNED THE ELEVATOR LOBBY WITH A CUSTOM BUILT-IN SEATING NOOK ACCENTED BY THE COMPANY’S SIGNATURE BRIGHT GREEN COLOR PAINTED ON THE ADJACENT ACCENT WALL, DRAWING YOUR EYE THROUGH THE SPACE.
AT THE STAIRS, YOU’LL SEE OUR CUSTOM DESIGNED GUARDRAIL HANDMADE IN BLACKENED METAL VERTICAL POSTS THAT ADD VISUAL INTEREST, STRIKING REPETITION AND ALLOW FOR AN OPEN FEEL, AGAIN HELPING THE SMALLER SPACE FEEL LARGER AS YOUR EYE CARRIES THROUGH THE RAILING.
AT THE ENTRY, WE CREATED A BOLD, HIGH-CONTRAST FEATURE WALL THAT DEPICTS THE COMPANY’S NAME AS A GRAPHIC STATEMENT. ON THE FLOOR, WE USED HANDMADE GEOMETRIC CONCRETE TILES THAT GIVE THE SPACE ENERGY AND MOVEMENT.
IN ADDITION TO THE LOBBY, WE ALSO DESIGNED THE EXTERIOR FACADE AND OUTFITTED THE TERRACES WITH CUSTOM BANQUET SEATING AND PLAYFUL SCULPTURAL CHAIRS, TABLES AND PLANTERS.